Folketingsvalg 2001

Jeg vil gerne benytte denne plads til at sige tak for en veloverstået valgkamp, samt et personligt meget tilfredsstillende valgresultat. Det har i særdeleshed været en fornøjelse at deltage i debatarrangementerne på de uddannelsesinstituoner, hvor jeg blev inviteret.

 

I valgkampen har specielt en håndfuld medlemmer i Radikal Ungdom Aalborg bakket mig op (I ved selv, hvem I er). Uden Jer havde jeg næppe haft gejsten tila t stå på gader og stræde i bidende kulde og dele pjecer og bolcher ud til folket.

 

Dernæst skal hver enkelt af Jer, der rent faktisk valgte at sætte Jeres eneste stemme til folketingsvalget ud for mit navn! Jeg er ganske overvældet!

 

Til folketingsvalget fordelte de radikale stemmer i Nordjylland sig således:

 

Listestemmer: 5301

Marianne Jelved: 6941 

Gunhild Bach Nielsen: 291 

Vagn Kvist: 202 

Alice Thaarup: 181 

DANIEL NYBOE ANDERSEN: 170 

Knud Brix Kjeldgaard: 136 

Keld Kollerup Kvist: 97 

Claus Lassen: 93 

Holger Mærkedahl: 89

 

Mit mål om at få 101 stemmer er således rigeligt nået. Jeg havde ikke på forhånd troet, at jeg ville være sølle 32 stemmer fra at blive 2.suppleant for Marianne Jelved - det giver mig blod på tanden til at fortsætte i samme spor - noget må jeg åbenbart gøre rigtigt! :-)

 

Det er også muligt at se stemmerne fordelt på kredse, kommuner - ja selv det mindste valgsted har præcise resultater på http://www.kmdvalg.dk/fv/2001