Om Daniel

Jeg er født i Høje Taastrup, 14.08.1977, men har aldrig boet der. De første 5-6 år af mit liv, flyttede vi meget rundt - centreret om København og Århus. Jeg er altså ikke indfødt Aalborgenser, men har da boet her siden sommeren 1998, så jeg kan efterhånden finde rundt.

 

Efter højskoleophold, Beredskabskorpset og forskelligt arbejde; børnehave, telemarketingsassistent (phoner), tasteoperatør mm., er jeg altså endt i Aalborg, hvor jeg bor med min forlovede, Laila, som jeg har været sammen med siden februar 1999.

 

Torsdag den 28. november 2002 kl. 16.07 fødte Laila vores søn Nicklas på Aalborg Sygehus Syd. 26. okrober 2005 blev familien forøget med Nicklas lillesøster, Natalie.

 

I januar 2011 sprang jeg, sammen med en kammerat, ud som selvstændig iværksætter. Vores første projekt er en årlig tværfaglih konference for professionelle, der arbejder med børn med særlige omstændigheder www.bornekonferencen.dkVi vil også gerne hjælpe nogle dygtige foredragsholdere på vej. Det forsøger vi ved at etablere et bureau, hvor vi både formidler foredrag med store kendte navne og dygtige foredragsholdere med noget på hjerte, der blot venter på sit gennembrud www.foredragseksperten.dk

Jeg har dyrket meget sport. Når jeg får tid forsøger jeg at holde formen vedlige med løb og cykelture.

 

På generalforsamling i den radikale vælgerforening i Aalborg, blev jeg 02.04.2001 opstillet som folketingskandidat i kreds 7, Aalborg Øst. Siden februar 2005 har jeg således været 1. suppleant for Marianne Jelved i folketinget.

 

I Det Radikale Venstre er jeg bl.a. medlem af hovedbestyrelsen og og sad i flere år i amtsbestyrelsen ligesom jeg har en lille håndfuld øvrige bestyrelsesposter. Jeg er særlig glad for pladsen i Nordjyllands Trafikselskabs bestyrelse, hvor der er mulighed for at gøre en indsats for den kollektive trafik.

 

Jeg har været aktiv i Radikal Ungdom siden 1998, og var i perioden september 1999-april 2002 formand i Radikal Ungdom Aalborg. Jeg har stadig tæt kontakt til RU Aalborg, men lader yngre kræfter om den daglige drift.

 

Ved byrådsvalget november 2005, blev jeg valgt til Aalborg Byråd. Det var faktisk en lille overraskelse, fordi jeg var nummer fire på listen, og vi fik kun valgt to.

 

Det følgende er mere privat om min baggrund.

 

De små klasser i grundskolen tog jeg, mens vi boede forskellige steder i omegnen af Århus - med en enkelt afstikker til Bagenkop på Sydlangeland.

 

De store klasser og gymnatiet tog jeg på Midtsjælland - vi flyttede rundt i området omkring Tølløse - jeg har boet 5 år lige ved Tølløse slot, hvor vi var naboer til et asylcenter, hvilket var en positiv oplevelse.

 

Mine forældre har ikke boet sammen siden jeg var helt lille, men jeg har altid haft god kontakt til dem begge.

 

Jeg har en lillebror, Emil, fra 1985, der er musiker og en lillesøster fra 1988, Elisa, der går i gymnasiet. Begge på min fars side. Dem har jeg også kontakt til, men desværre mest elektronisk.

 

Min mor er journalist, og bor idag i Midtjylland. Min far underviser i software bla. Adobes programmer og bor lidt uden for Århus. Mine søskende bor i samme område.